Dátum: 16. 05. 2008

Pozdravujeme všetkých z Poľského Wroclawu

Slovenská reprezentácia Taekwon-do dorazila do poľského mesta Wroclaw po dlhej ceste okolo tretej poobede. Nasledovala registrácia v hoteli Wroclaw odkiaľ sme sa premiestnili na hotel Europa, kde sme sa ubytovali. Po krátkej prestávke prezident slovenského zväzu Ján Goč a reprezentačný tréner Ladislav Huňady odišli na meeting rozhodcov po ktorom hneď nasledoval aj kongres AETF v hoteli Plaza. Na kongrese prebiehali voľby do AETF na ďalšie funkčné obdobie. Ako sme mohli očakávať, prezidentom sa opäť stal majster Tadeusz Loboda a zároveň boli zvolení aj noví viceprezidenti, revízna komisia, a ďalší funkcionári AETF.

Dnes 16.5. boli na programe disciplíny tull, sparing a špeciálne techniky juniorov. V týchto disciplínach nás reprezentovali Igor Košinár, Hanka Jakubičková, Veronika Balažová a taktiež si už zasúťažili aj seniori Róbert Škop a Tomáš Gajdoš. Naši nováčikovia Igor Košinár a Hanka Jakubičková aj napriek tomu, že neuspeli, podali výborné výkony. Hanku v tuloch vyradila z boja poľská reprezentatka a Igora v sparringu prekonal rumunský reprezentant. Musím ešte raz zdôrazniť, že napriek nedostatočným skúsenostiam sa u nich prejavila bojovnosť a neskrotný duch bojovníkov. Naša najmladšia juniorka Veronika Balážová v tuloch po prvom vyhranom zápase nad reprezentantkou Bosny a Hercegoviny , v druhom neuspela proti poľskej reprezentantke. V matsogi podľahla ukrajinskej reprezentantke hneď v prvom kole. V špeciálnych technikách sa umiestnila síce bez medaily, no na krásnom šiestom mieste. Tomáš Gajdoš v špeciálnych technikách nebol v našich očiach spravodlivo ohodnotený rozhodcami, čo zapríčinilo, že nepostúpil do boja o cenné kovy. Najväčšiu radosť nám urobil Róbert Škop ziskom striebornej medaily v disciplíne tul I.dan seniori , keď porazil reprezentantov z Chorvátska, Švédska a Talianska. Jeho vynikajúci výkon zastavil až poľský reprezentant vo finálovom zápase.

Zajtra je na rade sparring seniorov (Tomáša Gajdoša a Martina Magdu) a power (Igor Košinár a Veronika Balážová). Všetkým držíme palce a veríme im v zajtrajší úspech.

« Späť

26th Senior and 17th Junior European Taekwon-Do Championships

20. - 23.10.2011,
BRATISLAVA - SLOVAKIA

www.sztkd-itf.sk/euros2011/

TAEKWON-DO ITF EUROPEAN OPEN CUP 2010

EUROPEAN OPEN CUP 2010

21. - 24. 10. 2010, SIBAMAC ARENA, BRATISLAVA - SLOVAKIA

» General Info
» Výsledky
www.euopencup.sk

SLOVENSKÝ ZVÄZ TAEKWON-DO ITF ORGANIZÁTOR 13.JUNIORSKÝCH a 22.SENIORSKÝCH MAJSTROVSTIEV EURÓPY

27.-29. 4. 2007 POPRAD VYSOKÉ TATRY POPRAD ARENA

» Viac informácií

Štatistika návštevnosti

TOPlist